Як з мінімуму продуктів зробити смачну і корисну їжу?
Як з мінімуму продуктів зробити смачну і корисну їжу? Саме про це йшлося під час кулінарного майстер-класу який відбувся 2 серпня в Київському ХАБі Нижньодуванської СВА. Майстер – клас проводив власник ресторану «The Puzo Pub» Євген Карабанов разом зі своїм кухарам Мариною.
«Луганщина моя» Гуманітарний штаб Нижньодуванської СВА Луганської області. Це простір для спілкування та підтримки - як юридичної, психологічної, так і соціальної, а також вирішення проблем гуманітарної допомоги.
Адреса гумцентру: м.Київ, вул.Поліська,14, графік роботи: понеділок - п'ятниця 10.00 - 15.00
Телефон центру: 093 8150902, 066 9443586