Шановні мешканці Сватівського району Луганської області!

  • 18

Фото без опису

Шановні мешканці Сватівського району Луганської області!

З питань отримання архівних довідок (копій, витягів) та для отримання консультації щодо організації діловодства та архівної справи в релокованих установах, підприємствах, організаціях Сватівського району Луганської області звертатися до в.о.начальника архівного відділу Левченко Анни Володимирівни за тел. +380660715580 або на електронну пошту: lav2323@ukr.net

📌Як отримати довідки або документи в архіві
1. Визначитися який документ/довідку потрібно отримати.
2. Звернутися із письмовою заявою до установи (зразки заяв можна отримати звернувшись за вищевказаним телефоном або на вказану електронну пошту)

3. Отримати відповідь від архівної установи

📌Що обов’язково має містити заява до архіву
Подаючи заяву до архівної установи для отримання документів потрібно максимально точно вказати документи та дані, які необхідно отримати. Від якості складення заяви буде залежать і строк виконання вашого запиту, і надана відповідь. 

📌У заяві до архіву треба вказувати:
1. Повну назву архівної установи.
2. Повні дані заявника (вказують усі анкетні дані без скорочень).
3. Точно треба зазначити документ або дані, які треба отримати (наприклад: відомості про роботу у період з ___ по___ у _________; архівний запис про……; відомості про ……).
4. Згоду на обробку персональних даних.

5. Дату, прізвище, ініціали, підпис

Також до заяви бажано додати копію паспорта та коду заявника, документи, які стосуються або мають відношення до запитуваної інформації (наприклад, дані про родинні зв’язки (рішення суду, свідоцтва тощо). Копії документів бажано засвідчити власноручно (Згідно з оригіналом, ПІБ, дата, підпис).