Сім’ї з дітьми до 23місяців, які проживають у Кривому Розі можуть отримати гуманітарну допомогу. Допомога надається за умови попередньої реєстрації. Дату отримання допомоги Ви побачите після заповнення анкети.

  • 216

Проєкт із видачі гуманітарної допомоги, реалізований у Кривому Розі Культурно-громадський центр ШELTER+ та ГО “Об’єднання Відповідальних Громадян” у співпраці з World Food Programme та Polska Akcja Humanitarna (PAH), має неабиякий успіх. Гуманітарна допомога складається з продуктових наборів, що включають борошно, макарони, м’ясні консерви, овочеві консерви, олію, по 2 упаковки дитячого харчування (спеціальна суміш для дітей від 6 місяців. Склад: злаки, сухе молоко, цукор). Хто може отримати допомога:

сім’ї ВПО, у яких є діти віком до 23 місяців
багатодітні родини з Кривого Рогу, у яких є діти віком до 23 місяців
матері-одиначки та батьки-одинаки, у яких є діти віком до 23 місяців
сім’ї, де дитина до 23 місяців має інвалідність, або хтось із батьків має інвалідність.
Для отримання допомоги необхідно зареєструватися за посиланням: https://lnnk.in/gHiH

P.S. Після заповнення анкети Ви побачите день та час отримання вами допомоги. Фіксуєте цю інформацію. У вказаний час прибуваєте за адресою: вулиця Джона Маккейна (Армавірська), 24. З собою слід мати оригінали документів: паспорт (для батьків); свідоцтво про народження; РНОКПП (ІПН) — реєстраційний номер облікової картки платника податків; документ, який підтверджує приналежність особи до пільгової категорії.

Фото без опису