Друзі, ми зробили добірку фондів, що можуть допомагати, відправляючи допомогу поштою. Інколи необхідно довго чекати відповіді від організації, але це зумовлено великою кількістю людей, які потребують допомогу. 

  • 276

У зв'язку з цим, розглянемо роботу  декількох благодійних фондів та організацій, які мають необхідні ресурси для допомоги поштою:
1."Товариство разом за життя".
Напрямки діяльності фонду: проведення просвітницьких заходів за сприяння та/або участі українських та міжнародних спеціалістів та організацій. Підтримка молодіжного лідерства. Волонтерська діяльність та її розвиток. Гуманітарна підтримка малозабезпечених осіб, людей похилого віку, багатодітних родин, вимушених переселенців та інших, хто потребує такої допомоги.
Місцезнаходження:
Україна, м. Київ, 
вул. Азербайджанська, 25.
togetherforlife_kiev

2."Посланець миру".
Основною метою діяльності організації є надання благодійної допомоги та реалізація соціальних проектів на користь дітей та сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують підтримки та допомоги. За роки діяльності організації, соціальну та консультативну, педагогічну та матеріальну допомогу отримали сотні українських дітей та їх сім’ї. 
Місцезнаходження:
Україна, с. Святопетрівське, 
вул. Центральна, 118
+38 066 929 78 01

3."Жінка для жінки".
Допомога надається самотнім жінкам з дітьми, які є внутрішньо переміщеними особами, та самотнім жінкам з дітьми, які мешкають у прифронтових зонах – Донецькій, Харківській, Херсонській, Запорізькій та Миколаївській областях.
Контактний телефон:
+38 099 04 46 482

4."Чисті серцем".
Благодійний фонд “Чисті серцем” ведуть активну діяльність щодо допомоги населенню та військовим. Фонд постійно передає великі вантажі в інші громади, та відправляючи допомогу безпосередньо переселенцям, надають постійну підтримку ВПО.
Місцезнаходження:
Україна, Івано-Франківськ, вул. Гаркуші, 31-б
+38 034 27 11 750

5."Разом ми сила".
“Разом ми сила” це команда людей, які об’єдналися заради однієї спільної ідеї, допомагати українському народу, особливо у такі важки часи для нашої країни. Мета – об’єднати усі ресурси та людей зі всього світу для боротьби під час війни по різним напрямкам. Поки наші захисники боронять нашу землю – ми створюємо надійний тил для нашого народу.
Електронна пошта:
twmp.foundation
Будь ласка, зверніть увагу, що графік робіт цих фондів з 9.00 до 18.00.
Маємо надію, що дана інформація буде для вас необхідною та корисною.Бережіть себе та близьких і рідних вам людей.