КНП «Нижньодуванська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Сватівського району Луганської області відновило свою роботу у грудні 2022 року.

  • 74

Генеральним директором призначено Ольгу Пісарєву. Сімейним лікарем призначено лікаря загальної практики сімейної медицини I категорії Любов Саранову, сестрою медичною – Ганну Рогозян (сестра медична ЗПСМ вищої категорії). З 1 січня 2023 р. був підписаний договір з НСЗУ про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій.

На сьогодні свою лікарську діяльність Любов Саранова здійснює на базі Нижньодуванського гуманітарного штабу в м. Харків. ВПО Нижньодуванської громади можуть звернутися за медичною допомогою щоп’ятниці за адресою: м. Харків, вул. Данилевського, буд. 38.

КНП «Нижньодуванська АЗПСМ» за кошти Державного бюджету України від КНП Луганської обласної ради «Луганська обласна клінічна лікарня» для пацієнтів, хворих на цукровий діабет, закуплено:

1.системи для контролю рівня глюкози в крові та тест-смужки;

2.таблетки калію йодит.

В якості гуманітарної допомоги з регіонального складу Луганської області отримано лікарські засоби та медичні вироби:

-швидкі тести на Covid-19, захисні комбінезони;

-анельгетики, полівітаміни.

«Нижньодуванською АЗПСМ» рамках проєкту UNITED24 в напрямку медична допомога замовлено потребу в медичному обладнанні, компютерної техніки, офісних меблів.

Фото без опису