Гуманітарний штаб Нижньодуванської військової адміністрації Сватівського району Луганської області в місті Київ висловлює велику вдячність від імені керівника Нижньодуванської ВА Сергія КОРОЩЕНКА Голові Місії міжнародної організаціі з міграціі пану А

  • 98

Гуманітарний штаб Нижньодуванської військової адміністрації Сватівського району Луганської області в місті Київ висловлює велику вдячність від імені керівника Нижньодуванської ВА Сергія КОРОЩЕНКА Голові Місії міжнародної організаціі з міграціі пану Ану АНГУЕНУ за надану гуманітарну допомогу: гігієнічні набори на родину.

Допомога буде розподілена серед внутрішньо переміщених родин з Луганської області по мірі ресурсів, яких вистачатиме.

Це є дуже вагома та суттєва допомога для ВПО з Луганської області.

Видача гуманітарної допомоги ВИКЛЮЧНО згідно черговості реєстрації (допомога тільки для тих хто цю допомогу не отримував). Видача допомоги здійснюватиметься по заздалегідь сформованими списками згідно з черговістю реєстрації у загальній обласній базі. Це означає, що перед отриманням Вам обов'язково зателефонують працівники штабу та повідомлять, коли і як Ви отримаєте допомогу, а також повідомлять, які саме документи необхідні для її отримання.

Сподіваймося на продовження нашої плідної співпраці та укріплення теплих партнерських відносин!

Об’єднуючись з кожним днем стаємо сильнішими та крокуємо до Перемоги!!!

«Луганщина моя» Гуманітарний штаб Нижньодуванської СВА Луганської області. Це простір для спілкування та підтримки - як юридичної, психологічної, так і соціальної, а також вирішення проблем гуманітарної допомоги.

Адреса гумцентру: м.Київ, вул.Поліська,14, графік роботи: понеділок - п'ятниця 10.00 - 15.00

Телефон центру: 093 8150902, 066 9443586

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису