Безкоштовне дитяче свято з зірками українського шоу-бізнесу в Кам‘янець-Подільському!

  • 89

“Амбасадор Дитинства” підготував безкоштовний благодійний захід для дітей та їх батьків з бомбезною програмою у Кам’янець-Подільскому.

Про допомогу:

До Міжнародного Дня захисту дітей, “Амбасадор Дитинства” на одному борту із “Зірковим Десантом” летять на історичну локацію — Кам‘янець-Подільська фортеця, яка є символом незламності української нації. Задля того, щоб втілити мрії дітей та відсвяткувати річницю 15-го ювілейного найбільшого в Україні дитячого фестивалю “Амбасадор Дитинства”. До Зіркового Десанту доєднались:

Тіна Кароль – українська співачка та акторка, телеведуча, Народна артистка України

POSITIFF – український співак та композитор, автор пісень, музичний продюсер та актор. Соліст гурту “Время и Стекло”, “MOЗGI”

Василь Котляров – український музикант, композитор, продюсер, соліст гурту “NewZcool”, “NZK”, автор багатьох суперхітів

Андрій Безкровний – dj Bloodless, музикант, діджей, автор пісень “Дим” (гурт “Время і Стекло”), “Обіцяю” (NK), “999” (гурт “MOЗGI”)

Юрій Ткач – український комік, телеактор. Відомий ролями у сіткомах “Країна У” та “Одного разу під Полтавою”. Учасник телевізійних шоу “Танці з зірками”, “Ліга сміху” та “Ігри приколів”

ROXOLANA – українська авторка пісень, учасниця шоу “Голос країни – 9”

Qatoshi & Chico – автори та виконавці пісень “ЗСУ” і “Ластівки”

100лиця – молодий київський гурт з хітами “ЗСУ”, “Вечорниці”

Анатолій Анатоліч – український радіоведучий, шоумен, ведучий програм “Сніданок з 1+1”, “Голос країни”

Андрій Чорновол – шоумен, телерадіоведучий. Ведучий телеканалу М1, шоу “Ранковий двіж” на Нашому радіо

Юля Сахневич – хореограф-постановник, фіналістка шоу “Танцюють Всі” та “Танці зі зірками”. Чемпіонка Європи та світу з латиноамериканських танців

Калиммен та Каливумен – українські супергерої, учасники гурту Kalush Orchestra та інші зірки та блогери.

Куди звертатися:

Подія відбудеться 1 червня (четвер) з 13:00 до 19:00, за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Замкова, 1. Вхід для зареєстрованих осіб з 13:00 до 13:45. Реєстрація за посиланням: https://lnnk.in/f6e8

P.S. Розклад: 13:00 – 14:30 – сцена та ді-джей; зони для ігор, майстер-класів, просвітницької діяльності; розіграш книжок: “Конституція для всіх: і великих, і малих”; фуд-зона зі смаколиками та напоями; 14:30 – 18:15 – відкриття заходу зі спеціальною програмою “Фортеця Дитинства”; фотосесія з Кубком Євробачення 2022; виступи зірок та блогерів; презентація капсульної колекції та премʼєра пісні “Амбасадор Дитинства”; 18:15- 19:00 – фотосесія та автографсесія із зірками.

Фото без опису