Кілька тижнів тому БФ «SAFE» розпочав підготовку до події, яка набула найважливішого значення для фонду в цілому та для всіх причетних окремо

  • 69

Кілька тижнів тому БФ «SAFE» розпочав підготовку до події, яка набула найважливішого значення для фонду в цілому та для всіх причетних окремо, - збір коштів для закупівлі обладнання дитячому отоларингологічному відділенню Харківської обласної лікарні. Внутрішньо переміщені діти Луганщини з великою радістю долучилися до даної події, аби бути корисними для інших. Найактивніші маленькі ВПО Луганщини, дізнавшись, що у червні місяці відбудеться благодійний аукціон «Почуй», на якому будуть продаватись лоти, а кошти від їх продажу підуть на обладнання для лікарні, одразу виявили бажання продати свої писанки, що розмальовували на передодні Великодня, аби бути корисними і зробити свій внесок в допомогу дітям Харківщини, які потребують на лікування.

Працівники Нижньодуванського хабу також доєдналися до цієї події, бо поки наші воїни захищають нас та наші кордони на полі бою, ми завжди будемо підтримувати один одного. Особливо, коли до такої події залюбки долучається малеча Луганщини з власною позицією і баченням, що ми - українці – непереможні й маємо триматися разом та впевнено крокувати до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису