22 червня на базі Нижньодуванського гуманітарного штабу, за участю начальника управління культури, національностей, релігій та турізму Луганської облдержадміністрації Аліни Адамчук та начальника Нижньодуванського відділу освіти, культури і спорту Люд

  • 65

22 червня на базі Нижньодуванського гуманітарного штабу, за участю начальника управління культури, національностей, релігій та турізму Луганської облдержадміністрації Аліни Адамчук та начальника Нижньодуванського відділу освіти, культури і спорту Людмили Жаданової відбувся дитячий майстерклас з виготовлення пташок-оберігів спрямований на підтримку психологічного здоров’я дітей.

Відбулися - юридичні консультації та правова допомога, питання пов’язані з психологічної підтримки, соціальної допомоги та інше.. від мобільної групи БФ «Право на захист».

Продовжується відача державної гумдопомоги та видача підгузків для дорослих та дітей...

«Луганщина моя» Гуманітарний штаб Нижньодуванської СВА Луганської області. Це простір для спілкування та підтримки - як юридичної, психологічної, так і соціальної, а також вирішення проблем гуманітарної допомоги.

Адреса гумцентру: м.Київ, вул.Поліська,14, графік роботи: понеділок - п'ятниця 10.00 - 15.00

Телефон центру: 093 8150902, 066 9443586

Фото без описуФото без описуВозможно, это изображение 3 человека, ребенок, люди учатся и детская игрушкаВозможно, это изображение 2 человека и текстВозможно, это изображение 1 человек и текстВозможно, это изображение 2 человека и текстВозможно, это изображение 1 человек и текстВозможно, это изображение 8 человек и текстВозможно, это изображение 2 человека и текстВозможно, это изображение 4 человекаВозможно, это изображение 3 человека и детская игрушка