У Харкові працює благодійна програма “Надія є” від християнської церкви “Слово Життя”. Допомога надається у вигляді духовної підтримки, продуктів та іншого. Відкрита реєстрація на продуктові набори на 2 липня.

  • 239

У Харкові працює благодійна програма “Надія є” від християнської церкви “Слово Життя”. Допомога надається у вигляді духовної підтримки, продуктів та іншого. Відкрита реєстрація на продуктові набори на 2 липня.

Вся інформація про діяльність церкви публікується у Телеграм каналі, в тому числі: реєстрація на отримання допомоги, підбадьорення, фотозвіти та інше. Реєстрація на отримання допомоги відбувається через Google форму, розміщену в телеграм-каналі. Форму реєстрації на отримання допомоги розміщується за наявності ресурсів 1-2 рази щотижня. Кількість допомоги обмежена, тому реєстрація буде закрита у певний момент. Після реєстрації на отримання допомоги буде розміщено списки людей, які зможуть отримати допомогу. Отримання допомоги виключно за списками, якщо ви знайшли себе в списках і не прийшли за вказаною датою, але хочете отримати допомогу, вам необхідно знову проходити реєстрацію, так як реєстрація прив’язана до конкретної дати та часу. Якщо реєструвалися та не знайшли себе у списку, причини відсутності ваших даних у списку можуть бути різні, то зможете отримати допомогу іншим разом. Але при цьому знову необхідно пройти реєстрацію, заповнивши нову форму, прив’язану до наступної конкретної дати та часу. Всі, хто зареєстрований і знайшов себе в списках, приходять на місце отримання допомоги за вказаною адресою і до певного часу, у формі Google ви знайдете цю інформацію. Приходьте саме в той час, вказаний у реєстрації. На місці видачі допомоги перед богослужінням вам потрібно в порядку черги підійти до столика реєстрації та перевірити ваші дані та поставити підпис про отримання допомоги, при собі важливо мати паспорт. І тоді вам буде видано талон на отримання допомоги. Після відвідин богослужіння ви зможете отримати допомогу у представника, віддавши йому талон. Для надання звітності перед донорами волонтери зроблять фото(або відео) з вами та допомогою, яку ви отримали.

Куди звертатися

Підпишіться на телеграм-канал “НАДІЯ Є! | Харків, Допомога” та слідкуйте за відкриттям реєстрації, за доступним посиланням: https://t.me/NadiiayeKharkiv. Видача допомоги відбувається за адресою: Харків, пр-т Героїв Сталінграду, 45.

P.S. Волонтери надають допомогу лише за наявності реєстрації та достовірних даних. Один продуктовий набір на сім’ю та один раз на місяць. Не намагайтеся зареєструватися два або більше разів поспіль. Ніякі скрини з телефону та інші дані не є підтвердженням реєстрації, тому обов’язково перевіряйте, що Ви є у списках, які розміщені в телеграм-каналі. Всі зміни також буде анонсовано, вас інформуватимуть.

Возможно, это изображение 9 человек и текст