Скільки людей - стільки і долей. Але війна внесла свої корективи в долі мільйонів українців. Ця війна принесла нам, насамперед, багато смертей. Смертей тих, хто повинен був жити довго на українській землі і творити добро на ній. Максим Бурда - загибл

  • 310

Скільки людей - стільки і долей. Але війна внесла свої корективи в долі мільйонів українців. Ця війна принесла нам, насамперед, багато смертей. Смертей тих, хто повинен був жити довго на українській землі і творити добро на ній. Максим Бурда - загиблий воїн 3-ї Окремої Штурмової Бригади. Був видатним фотографом та воїном, який віддав своє життя захищаючи Україну. Фотовиставка «Небесний фотограф» – мрія Героя, яку втілює його дівчина та мати, налічує в своєму складі 200 найкращих фоторобіт із фронту авторства Максима: з передової, біля Бахмута, де він виконував бойові завдання, кадри військових навчань, пейзажі природи на полігонах, портрети побратимів тощо.

Фотовиставка вже відбулася у семи містах України і планується пройти в усіх обласних центрах країни та закордоном. Мета – вшанувати пам'ять Героя, показати світу його роботи, висвітлюючи героїзм українських Захисників та поширюючи пам’ять про ціну війни. На даний час Нижньодуванська військова адміністрація може лише у форматі онлайн познайомити читачів з роботами легендарного фотографа. З детальною інформацією про Максима Бурду та презентованими фотовиставками (фотозвіти, відеозвіти, описи, репортажі з відкриття, огляди залів, благодійна звітність тощо) можна ознайомитись на веб-сайті: https://maxim-burda.pp.ua/.