Артем Лисогор зустрівся із активістами Схід SOS

  • 32

Артем Лисогор зустрівся із активістами Схід SOS

Очільник Луганщини Артем Лисогор зустрівся із представниками Благодійного фонду «Схід SOS».

Волонтери запропонували свою допомогу щодо евакуації населення, розміщення ВПО у місцях тимчасового перебування, психосоціальної підтримки населення, постраждалого від російської агресії.

Крім того, організацією створені безпечні простори для жінок та дітей у семи регіонах України: на Київщині, Запоріжжі, Дніпропетровщині, Харківщині, Черкащині, Кіровоградщині та Вінниччині, якими можуть скористатись жертви домашнього насильства та отримати необхідну допомогу.

Нещодавно «Схід SOS» відкрив для дітей з ТОТ, які хочуть отримати освіту на підконтрольній Україні території, «гарячу лінію»: 0800-332-614.

За цим номером можна отримати консультацію щодо роботи освітніх центрів «Донбас - Україна», процедури вступу до вишів, а також необхідний правовий супровід.

Артем Лисогор привітав відомих луганських активістів із 10-річчям створення БФ «Схід SOS». Поінформував про загальну ситуацію у гуманітарній сфері Луганської області та окреслив напрями можливого спільного докладання зусиль. Зокрема, щодо підтримки релокованих закладів медицини (наразі їх працює 46) та загальної середньої освіти (відновлено роботу 80).

Фото без опису